Value Talks

In het begin van de zomer 2019 werd ik gebeld door een oud-lid van het dispuut waar ik lid van was tijdens mijn studententijd. Ze was geïnspireerd door mijn teksten op LinkedIn en vroeg of ik in november een ‘TED Talk’ wilde verzorgen voor 100 vrouwen van ons dispuut. Mijn hart maakte een sprongetje en ik zei meteen ja!


Be Yourself, life is precious as it is. All the elements for your happiness are already here. There is no need to run, strive, search or struggle. Just BE.

‘Thich Nhat’


Het bleek een geweldig ervaring en ik kreeg veel positieve reacties van vrouwen die geïnspireerd waren door mijn verhaal. Een paar maanden later kwam Corona in de wereld. Vele mensen werden geconfronteerd met zichzelf en ik ook. Ik kwam weer een oud patroon tegen, waarvan ik dacht dat ik het al opgelost had, namelijk mezelf kleiner maken. Ik ben de angst die eronder zat volledig aangegaan. Ik had nu toch de tijd.

Op een gegeven moment kom je bij het punt dat je voelt dat je er klaar mee bent, dat je het los mag laten. Ik maakte meteen keuzes in mijn leven over dingen die ik niet meer wilde doen. Tegelijkertijd kwam mijn passie omhoog: Value Talks geven!! Mensen inspireren!


Ik had het nodig om me bewust te worden van het patroon van ‘mezelf klein maken’ om het echt los te kunnen laten. Pas toen kon ik volmondig ja zeggen om echt mijn passie te doen en daarbij mijn hemel op aarde te leven!


Mijn Value Talks zijn vooral verhalen en ervaringen uit mijn eigen leven en kenmerken zich door gelijkwaardigheid. Ik ben niet de wijze die jou vertelt hoe het werkt in het leven. Ik deel mijn ervaringen en wil je daarbij graag inspireren om je hemel op aarde te leven, te genieten van het leven in dit moment, in plaats van je gevangen te voelen in een ratrace. En ook om jezelf te durven zijn, echt van jezelf te durven houden en het werk te doen waar je echt blij van wordt! Deze Value Talks zijn toegespitst op de doelgroep en brengen je inspiratie en bewustwording!


“Wat een mooi en inspirerend verhaal heb je met ons gedeeld. Recht vanuit je hart.”


Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor een Value Talk voor jouw event, bedrijf, netwerk, vereniging of school? Ik werk met de volgende Sprekersbureaus: ZijSpreekt, het Sprekersbureau voor vrouwelijke sprekers: https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Irma-van-Herwaarden/1203/

Of via Quality Bookings: https://www.quality-bookings.nl/sprekers/irma-van-herwaarden/

Bekijk hieronder de Value Talk met het Thema ‘Volledig jezelf durven zijn’.

Op mijn Youtube kanaal kan je meerdere korte talks zien en een edit van deze talk van 9,5 minuut. Je kan ook direct contact met me opnemen.