Value Talks

In het begin van de zomer 2019 werd ik gebeld door een oud-lid van het dispuut waar ik lid van was tijdens mijn studententijd. Ze had mijn teksten op LinkedIn gelezen en vroeg of ik in november een ‘TED Talk’ wilde verzorgen voor 100 vrouwen van ons dispuut. Mijn hart maakte een sprongetje en ik zei meteen ja!


Be Yourself, life is precious as it is. All the elements for your happiness are already here. There is no need to run, strive, search or struggle. Just BE.

‘Thich Nhat’


Het bleek een geweldig ervaring en ik kreeg veel positieve reacties van vrouwen die geïnspireerd waren door mijn verhaal. Een paar maanden later kwam Corona in de wereld. Vele mensen werden geconfronteerd met zichzelf en ik ook. Ik kwam weer een oud patroon tegen, waarvan ik dacht dat ik het al opgelost had, namelijk mezelf klein maken. Ik ben het volledig aangegaan. Ik had nu toch de tijd.

Op een gegeven moment kom je bij het punt dat je voelt dat je er klaar mee bent, dat je het los mag laten. Ik maakte meteen keuzes in mijn leven over dingen die ik niet meer wilde doen. Tegelijkertijd kwam mijn passie omhoog: Value Talks geven!! Mensen inspireren!


Ik had het nodig om ‘het mezelf klein maken’ gedeelte eerst weer te voelen en daarna echt los te laten, voordat ik volmondig ja kon zeggen om echt mijn passie neer te gaan zetten en mijn hemel op aarde te gaan leven!


Mijn Value Talks zijn vooral verhalen en ervaringen uit mijn eigen leven en kenmerken zich door gelijkwaardigheid. Ik ben niet de wijze die jou vertelt hoe het werkt in het leven. Ik deel mijn ervaringen en wil je daarbij graag inspireren om je hemel op aarde te leven, te genieten van het leven in dit moment, in plaats van je gevangen te voelen in een ratrace. En ook om jezelf te durven zijn, echt van jezelf te durven houden en het werk te doen waar je echt blij van wordt! Deze Value Talks zijn toegespitst op de doelgroep en brengen je inspiratie en bewustwording!


“Wat een mooi en inspirerend verhaal heb je met ons gedeeld. Recht vanuit je hart.”


Bekijk hieronder de Value Talk met het Thema ‘Volledig jezelf durven zijn’, die ik heb gegeven tijdens het 15 jarig jubileum van Big Value.

Op mijn Youtube kanaal kan je meerdere korte talks zien en een edit van deze talk van 9,5 minuut. Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor een Value Talk voor jouw event, bedrijf, netwerk, vereniging, school etc.? Neem dan contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.